Young – Horses vzw biedt teambuilding aan voor zowel grote als kleine groepen.

Wij organiseren voor uw bedrijf, afdeling of team een halve of volledige dag met zowel activiteiten als mogelijkheden tot een lunch, drinkpauzes en gezellig samenzitten. Onze uitdagingen bestaan uit opdrachten en ervaringen met paarden.

We werken met ervaren paardendeskundigen, opgeleid in de methode van EAGALA. Wie overwint een hindernissen parcours met een paard in de hand? Welk team slaagt erin een paard in het midden van een piste te laten staan? Wie is de leidende merrie of hengst in jullie team? Voor deze opdrachten is geen enkele ervaring met paarden nodig en wordt er niet op de paarden gezeten of gereden. Angst voor paarden is dus geen reden om niet te kunnen deelnemen, enkel een uitdaging om te overwinnen.

Young – Horses Teambuilding kan op maat voor uw team uitgewerkt worden. De bedoeling kan puur fun en actie zijn, maar ook het werken rond een bepaald thema waarin uw team strategisch dient gecoacht te worden. Young – Horses Teambuilding staat voor plezier, ontdekkingen in het team, verbazende inzichten en een unieke ervaring.

We werken op verschillende locaties: in Haacht, Nieuwkerken-Waas, Boechout, Beernem en Oedelem.

Daar wij tevens een afdeling hebben voor therapeutische begeleiding van jongeren en gezinnen, zal een deel van onze opbrengst en dus uw investering ten goede komen van deze hulpverlening, vooral om maatschappelijk kwetsbare jongeren toch een kans te geven om hiervan gebruik te maken.

Voor inlichtingen en offerte:

Tom Vanhoutte

émail : tomvh79@live.be   of       gsm : 0478/584087