Tom Vanhoutte:

Gegradueerde in de orthopedagogie en heeft een 15-tal jaar voor De Sleutel in Brugge (ambulante hulpverlening voor personen met een illegale drugproblematiek )gewerkt. Sinds oktober 2014 werkzaam in CDO De Rotonde.

 

Medewerker van Equi mare, privépraktijk voor Paard en Personlijke Groei van Marianne Depestel .Samen met Marianne ontwikkelde hij een EAL ( equine assisted learning) concept, waarbij ze SOVA training geven op maat van diverse groepen + teambuilding voor organisaties, teams, groepen, …
Eagala Advanced Certified +Outward Bound certified

 

 

 

Marianne Depestel
Maatschappelijk werker en paardenvrouw.

Eagala gecertificeerd
Marianne werkt deeltijds als individueel begeleider in de de ambulante verslavingszorg voor dagcentrum De Sleutel Brugge – Antenne Blankenberge.

Is sinds 2009 actief in Equi Mare, eigen praktijk voor paarden en persoonlijke groei nadat ze 5 jaar deeltijds gewerkt heeft voor het project “Paarden en Persoonlijke Groei” van A MA ZON vzw, die hiervoor werd gefinancierd door de provincie West-Vlaanderen.

Opgegroeid tussen paarden en 20 jaar actief geweest in de recreatieve paardensport. Sinds 2000 op zoek gegaan naar andere manieren van omgaan met paarden en zo in 2003 de stap gezet naar begeleidingstrajecten voor mensen via paarden op basis van de EAGALA-methodiek.